Monday, 23 May 2011

my superman LOVE

err ``guys you know what since 9.5.2011 . i already taking by ALIFF NIFAIL B AHMAD TARMIZI now he is my superman LOVE ...  over tade pun nakk mengedik or whatever it is .. in that moment he in relationship with his ex girlfriend .. so akuseriously im in love with him . and i hope our relationship is long lasting. he such a sweet person , bubble , crazy and sometime he can be so silly . actually at first we both dont know each other ..and one day .. he add me or i add him at facebook i already forget about that ..but at that moment we just friend and we still dont know each other , kami tak pernah chat .. just commet gamba and is pun tade lahh nakk gedik gedik kacau .. one day aleya my bff bagi tahu kat aku yg ahlep lep dah single .. hoho``so aku pun saja lahh dokk like like bagai .. and comment gambar dye .. act aku memg tak kenal dye just suka suka nakk kacau jea .. mula nyer daripada like status dye single terus berkenan .. hoho dye mula hantar im chat dulu .. than dokk chatting bagai .. tetbe dye mintak my phone number tapi .....dye cakap bahasa indon .. err cacat jea ``haha than aku pun gatal than bagi lah number phone .. and dye yg hantar text dulu .. than kami pun berkawan lahh ... time tuh aku tengah exam mid year , so takk layan sangat lahh .. focus lahh konon .. haha.. than text text text .. kami pun decide nakk meet at j.j ... time tuh first time meet and dye cm malu malu bagai .. tapii akuu lagi lahh pemalu .. kami g karok aku nyanyi 2 lagu than belahh pg dekat aleya .. so balik tuh dokk text bagai .. than tetibe one day dye text dgn my bff dye cakap .. dye dah fall in love dengan aku .. err `` haruslahh suka dahh orang suka kt kita kan .. i pun buat buat lahh tak tahu nak tengokk dye cam mane .. than text text lagi ..tetiba jea dye hantar text mintak couple .. haha ``time tuh cm nak jual mahal lahh sikit tapi takot melepas pulak so aku pun accptc dye jadi MYSUPERMANLOVE .. hoho since that kami pun telah sahh menjadi pasangan yang shuweet and sour .. hahahaha ``at first aku tanak show off kami punya relationship .. than tengokk cm dye yg nakk sangat so aku ikot kan jelahh .. so sekarang ni kami happy sangat sangat and i hope our relationship kekal .. amin <3 ... and untukk gurl kat luar tuh im begging you .. don't take him from me .. because i really love him so much ... to youu sayanggg ... AHLEP LEP i harap sangat awakk tak curang .. plus i harap sangat awakk takk tinggal kan saya . ni haaa !! awakk ohh awakk iloveyousomuch lahh sayangg ... thanks for everything i hope sangat kita kekal okeyy biyy <3 awakk , awak ingat tau .. yang saya sayanggg awak sesangat sangat sangat ..and saya always support awak .. and always ade untukk awak .. and i promise yang i takan curang .. i akan setia dengan awakk .. err benda yang paling penting ..and simple word for all this ILOVEYOU MY SUPERMAN LOVE .. ALIFF NIFAIL .

Monday, 2 May 2011

MY EX BOYFRIENDS ..

haha .. for this year 2011 .. i baru couple dengan dua orang mamat ni .. first adelahh ..
this my first love for 2011 ..mula . mamat ni memg sweet sesangat dye teman aku stdy lahh sampai 2 3 pagi .. tapi semua tuh tahan seminggu jea name dye sayed harziqq sayed zulkiflie ..err dye ni aktif sukan sangatsangat .. aku ingt kan dye ni boleh d percayai tapi hakikat nyerr mamat ni useless sangat .. sebab dye curang dengan aku hubungan kami just 1 bulan 7 hari . tade rase ape pun mase clash dengan dye sebab dah tahu kan perangai dye player .. useless playboy hee .. harap kau berubah lahhh sayed .. oitt .. hahahaha . ! 



my second boyfriends iss KIDO MUSKA  ..


     MY SUPER DUPER LOVE !!

hee .. this my special ex boyfriends .. i dont know why ?? but i still love himm .. err i want him back !!
but i noe i wont get him back .. because he not in love with me anymore ..his name is kido muska .. buddy even relationship kita just 3 week .. but it give me a big impact .. u my super duper ex boyfriend .. sebab you selalu manjakan i .. mase kita couple i tak pernah makan sendiri semua awak yang suapkan . sweet kann sayangg kuhh .. hee kenangan kau dengan aku memg sikit tapi semua tuh amat berharga sangat .. kenapa lahh kau couple dengan aku sekejap sangat haa sayang ?? kau takk sayang aku ka buddy ? memg aku nakk kau lagi kalau boleh aku nak in relationship dengan kau lahh KIDO MUSKA . tapi aku tahu hang dahh tanak kat aku kan so aku just diam jelahh and terima hakikat tuh .. yg kita tade jodoh .. ishh ishh kesian aku kan ! kido kido sayanggg kalau lahh buddy .. =)

Thursday, 28 April 2011

outing sinar and MNJ photoshoot



photoshoot nie di anjurkan oleh cikgu ape thh name dah lupe ..and sinar harian untuk semua photogrf yg nak belajar cara2 editing so i kne invite jdi talent untuk outing tuhh .. ramai lg talent yg hebat2 ..huhu outing ni dapat sijil at first nak pg shooting ni teragak2 lah jugakk before ni pegi mane2 photoshoot tak penah bg tahu kt famly tapi tak tahu asal kali ni nak bg tahu kt mama .. err mula mula takot lh jugak nk bagi tahu tp .. yana berani kan diri than bg tahu mama .. naseb lh mama paham and  galakan .. dye ckp if kamu suka pegi lah and jage diri elok elok .. so esok pg time nak pg shoot tuh .. i dah ready makeup baju sume dahh lahh .mood pun happy jea nak pg .. than bila dah sampai my dad .. err rosak kan mood jea dye marah sbb photogrf banyak lelaki .. haishh normal lah tuh dad  !! tapi dye takk paham kan so kne marah lh first yana diam tak melawan than dahh last2 tuh dahh takk tahan nakk dgr ape my dad bising i pun melawan nan at last i gakk yg nages habis makeup cair .. muka merahh semua nyer rosakk .. plus malu gila dgn semua yg ade dekat situ .. nasib lahh mama ade and pujuk yana and she say be strong jgn mengalah so i pun keluar lahh dari kereta sbb photogrf dah call .. time tuhh rase cm tanak pg and nak balik jea..mama lahh pujuk2 soh keluar pg shoot .. so yana pun pg lahh keluar dgn muka merahh .. yg malu nyerr terjatohh dpan sume photogrf ! haha sedih sangat lah konon .. smpai dok jatoh2 .. hehe itu lah kenangan yg takk boleh d lupakan and akan ingat smpai bila2 .. memg best lh outing tuh ramai gila2 photogrf yg pegi .. memg best lhh best sangat .. PENAT ?? err memg penat sangat sangat ..yela 9jam pakai kasot tumit tinggi .. memg sakit sangat kaki time tuh tapi tahan jelahh kan kan .. mase outing ni yana takk rase pun yana punye perform dpn photogrf tuhh bagus yelahh mood pagi2 dahh rosakk kan .. semua tanye asal nages !! hee malu jea .. mase photoshoot tuhh i rapat dgn AIRIL EZUAN & ENCIK COMBAT ..err dpe dua ni gila sangatsangat ,, tapi best lahh lepak dgn dpe .. actually dpe ni student KLMU so dpe dtg ipoh nakk shoot yana and nakk join MNJ photoshoot ..errr memg best sangat sangat event cm ni hope dpe buat lg event cmni .. and invite yana ..antara gamba gamba masa pergi photoshoot tu ... 
                         liyana kechikk =)


by airil 


bersama airil ezuan .. si gedikk 

group photo =) 


the end 

Tuesday, 5 April 2011