Thursday, 28 April 2011

outing sinar and MNJ photoshoot



photoshoot nie di anjurkan oleh cikgu ape thh name dah lupe ..and sinar harian untuk semua photogrf yg nak belajar cara2 editing so i kne invite jdi talent untuk outing tuhh .. ramai lg talent yg hebat2 ..huhu outing ni dapat sijil at first nak pg shooting ni teragak2 lah jugakk before ni pegi mane2 photoshoot tak penah bg tahu kt famly tapi tak tahu asal kali ni nak bg tahu kt mama .. err mula mula takot lh jugak nk bagi tahu tp .. yana berani kan diri than bg tahu mama .. naseb lh mama paham and  galakan .. dye ckp if kamu suka pegi lah and jage diri elok elok .. so esok pg time nak pg shoot tuh .. i dah ready makeup baju sume dahh lahh .mood pun happy jea nak pg .. than bila dah sampai my dad .. err rosak kan mood jea dye marah sbb photogrf banyak lelaki .. haishh normal lah tuh dad  !! tapi dye takk paham kan so kne marah lh first yana diam tak melawan than dahh last2 tuh dahh takk tahan nakk dgr ape my dad bising i pun melawan nan at last i gakk yg nages habis makeup cair .. muka merahh semua nyer rosakk .. plus malu gila dgn semua yg ade dekat situ .. nasib lahh mama ade and pujuk yana and she say be strong jgn mengalah so i pun keluar lahh dari kereta sbb photogrf dah call .. time tuhh rase cm tanak pg and nak balik jea..mama lahh pujuk2 soh keluar pg shoot .. so yana pun pg lahh keluar dgn muka merahh .. yg malu nyerr terjatohh dpan sume photogrf ! haha sedih sangat lah konon .. smpai dok jatoh2 .. hehe itu lah kenangan yg takk boleh d lupakan and akan ingat smpai bila2 .. memg best lh outing tuh ramai gila2 photogrf yg pegi .. memg best lhh best sangat .. PENAT ?? err memg penat sangat sangat ..yela 9jam pakai kasot tumit tinggi .. memg sakit sangat kaki time tuh tapi tahan jelahh kan kan .. mase outing ni yana takk rase pun yana punye perform dpn photogrf tuhh bagus yelahh mood pagi2 dahh rosakk kan .. semua tanye asal nages !! hee malu jea .. mase photoshoot tuhh i rapat dgn AIRIL EZUAN & ENCIK COMBAT ..err dpe dua ni gila sangatsangat ,, tapi best lahh lepak dgn dpe .. actually dpe ni student KLMU so dpe dtg ipoh nakk shoot yana and nakk join MNJ photoshoot ..errr memg best sangat sangat event cm ni hope dpe buat lg event cmni .. and invite yana ..antara gamba gamba masa pergi photoshoot tu ... 
                         liyana kechikk =)


by airil 


bersama airil ezuan .. si gedikk 

group photo =) 


the end 

Tuesday, 5 April 2011